Bogdan Pitaru
Bogdan Pitaru Blog

Pe scurt despre piața de mobilă din București

februarie 4th, 2013 de bogdanpitaru.ro

Ofertele de mobilier sunt extrem de diversificate in momentul actual, mai ales in orasele mari, unde exista o serie intreaga de producatori mai mici sau mai mari, precum si o multime de furnizori care aduc produse ale unor fabrici recunoscute pe plan international. Lupta se da, practic, intre sectorul care ofera produse standard si cel care ofera mobila pe comanda – si, de sigur, si in interiorul acestor doua sectoare.

De aceea, pare un avantaj considerabil sa poti sa ii oferi clientului ambele optiuni – si, evident, exista si astfel de firme, vreaumobila.ro fiind una dintre cele mai cunoscute.

In afara faptului ca trebuie sa faca fata concurentei, un lucru destul de dificil, daca vorbim de capitala, de pilda, din cauza numarului foarte mare de competitori, cei care se afla pe piata trebuie sa lupte si cu ei insisi, incercand sa se muleze cat mai bine pe cererea existenta din partea clientilor. Aici poate interveni o problema, deoarece trendul din momentul de fata este catre preturi cat mai mici. Foarte multi dintre cei interesati folosesc in cautare cuvinte cheie de genul „mobila ieftina Bucuresti„, fapt ce demonstreaza perfect ca principala lor preocupare este legata de acest aspect.

Dintre acestia, multi se indreapta catre sectorul reprezentat de mobila pe comanda. In principiu, putem spune ca toata lumea vrea servicii complete, cat mai profesioniste, fiind dispusa sa investeasca din ce in ce mai putin. Din aceasta categorie, cea mai cautata este mobila de bucatarie la comanda – lucru justificabil atat prin prisma dificultatilor intalnite in incercarea adaptarii unor produse standard la diversele conformatii ale bucatariilor din apartamente, dar si prin cea a faptului ca mobilierul de bucatarie nu este foarte voluminos. In plus, aici se fac mai multe compromisuri legate de calitate sau aspect decat in restul locuintei.

Postat in General
Etichete: , ,

Scrie un Comentariu

Nota: Publicarea comentariului ar putea fi intarziata. Nu repostati comentariul.